Maxa din träning med en personlig tränare

Boka personlig träning via receptionen i Kallhäll eller Hässelby.

Ordinarie pris för personlig träning är 600 kr/tim. 

Med en personlig tränare får du hjälp med alltifrån kostrådgivning till ett individuellt anpassat träningsprogram. En personlig tränare är med dig under hela träningspasset för att se till att du har rätt teknik och rörelse och peppa dig för att du ska få en sån effektiv träning som möjligt.

Inledningsvis jobbar en personlig tränare alltid med en behovsanalys. Man går genom din träningsbakgrund, eventuella skador, sjukdomar, syfte och målsättning med träningen m.m. Baserat på informationen du givit kommer din personliga tränare att utforma ett personligt träningsprogram för dig.

En personlig tränare håller också reda på dina framsteg genom att detaljerat dokumentera varje träningstillfälle som t.ex. belastning, repetitioner, sträcka och tid.

Du bestämmer själv hur många gånger du vill ha en personlig tränare. Har du aldrig provat tidigare så bör du, för att verkligen inse vad en personlig tränare kan uträtta för just dig. Vissa vill ha kontinuitet och träffa sin personliga tränare varje vecka året runt. Andra köper personlig träning under en begränsad period, för att sedan träna vidare på egen hand. Efter ett tag kanske det är dags igen för den vitamininjektion som ett träningspass med en personlig tränare kan ge dig.

Kontakta oss så ska vi förverkliga dina drömmar med professionell träning och rådgivning av högsta kvalité.

Anette Vikström - personlig tränare på Forma Kallhäll

Stockholm02.jpg

Anette Vikström
För några år sen ändrade jag livsstil helt. Jag bestämde mig för att jag ville ha ett roligt liv där jag ska kunna göra det jag vill. Min kropp och hälsa ska inte vara ett hinder!

Den resan fick mig att inse att jag vill jobba med människor och hjälpa dem att göra sin resa. Det är fantastiskt att få vara ett stöd till framgång och utveckling oavsett förutsättningar och mål. Jag jobbar som PT, massör, kostrådgivare och coach.

Du som klient står alltid i fokus i arbete med mig. Långsiktighet är viktigt i träning, kost och livsstil. Med mig kan du få hjälp med teknik, att bli starkare, utveckla din kondition, jobba med stabilitet, rörlighet och balans, arbeta bort smärta, rehab, gå ner/upp i vikt och få inspiration och motivation till fortsatt träning.

Tveka inte att höra av dig om du går i tankar på att få hjälp med träning. Är du osäker börjar vi med ett kort samtal för att se om du tror att jag kan hjälpa dig.

Kontakta Anette
telefon: 0709-720055
E-mail:anette@onlife.se

Utbildningar

 • Certifierad PT

 • Certifierad massageterapeut

 • Certifierad kostrådgivare

 • Hälsocoach

 • Gruppträningsinstruktör

 • Hälsoutvecklare

 • Hälsoprofilbedömning & testledare kondition

 • HLR instruktör

 • FaR-ledare

 

Hanna Rehlin - personlig tränare på Forma Hässelby

 

Hannas träningsfilosofi:

Det är genom träningen vi bygger oss starka både fysiskt såväl som mentalt. 

Genom att applicera faktorer vi bygger upp i träningen på våra vardagliga situationer skapar vi en stabil grund och en balans i oss själva för att kunna leva fullt ut - träning & hälsa för livet helt enkelt!

Kontanta Hanna för mer information:
Hannarehlin@hotmail.com
    

        Utbildning:

 • Personlig tränare
 • Kostrådgivare
 • 1årig vidareutbildning inom kost

  Erfarenhet:
   
 • Fotboll i 8 år
 • Dansare
 • Tävlande i Bikini Fitness

 

Mia Cedervall - Massageterapeut
 
Ditt mående är mitt fokus som massageterapeut. Behandling kan bland annat minska spänningar och smärta vilket reducerar stress och ökar Ditt allmänna välbefinnande. Det sätter också fart på blodcirkulation och lymfcirkulation vilket ökar utrensning av slaggprodukter. Det innebär att Du kan få större resultat med Din träning.
 
Jag har länge intresserat mig för friskvård och under 2007 utbildade jag mig till Stress- och Friskvårdsterapeut. Samtidigt arbetade jag inom barnomsorgen, och på min fritid hade jag ett rikt socialt liv med vänner och familj. Men en dag tog det stopp och en lång tid av återhämtning från utmattningssyndrom följde och ledde till att jag behövde byta yrkesbana. Min längtan till friskvårdsglädje var stor så med pirr av förväntan och lite oro satte jag mig i skolbänken igen och lyckan var total när jag i december 2015 var färdigutbildad massageterapeut. 
 
Så har du frågor, känner Dig spänd/har ont eller behöver komma ner i varv, hör av Dig så ska jag göra det jag kan för att hjälpa Dig. Välkommen!
 
Kan ingå i behandling: Svensk klassisk massage Terapeutisk laser Koppningsmassage Hotstone Eterisk olja
 
Kontakta Mia
 
Mobil: 073 913 24 23 E-mail: info@miacedervall.se