Beskrivning gruppträningsklasser - Forma Kallhäll

Om du har frågor, funderingar eller önskemål gällande gruppträningen, kontakta oss på natalie.gtaforma@gmail.com

Booty – En styrkeklass för rumpa och lår. Vi använder oss främst utav vår egen kroppsvikt men även bräda, gummiband och vikter kan förekomma.

Core – Här jobbar vi för att stärka core-muskulaturen, mage och rygg. Instruktören leder er genom olika övningar där vi jobbar igenom magens alla muskler samt nedre delen av ryggen för att få en bra kroppshållning och god balans.

Zumba® – Med glädje i fokus är zumba ett danspass med influenser från alla världens rytmer såsom salsa, reggeaton, cumbia och merengue. Kom och skaka loss!

JALLABINA® -  Dance fitness workout med toner från mellanöstern.

Cirkelträning – Ett högintensivt styrke- och konditionspass där vi jobbar i stationer. Passet är uppbyggt för att passa alla nivåer. Allt från nybörjare till er som vill ta ut er till max.

Tabata – Högintensiv intervallträning. Övningarna utförs i 20 sekunder varvat med 10 sekunders vila 8 gånger. Fartfyllt, roligt pass som alla oavsett nivå kan delta på.

Forma Styrka – En styrkeklass där vi tränar hela kroppen med hjälp av skivstång, hantlar och peppande musik. En riktig genomkörare där du själv bestämmer hur hårt du vill arbeta eftersom du själv väljer tyngden på dina vikter. Svettigt och kul!

Yoga – Vi tränar styrka, balans, rörlighet, smidighet och andning.
Träningsformen renar kroppen från slaggprodukter, minskar spänning runt leder och muskler.
Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal om du har tränat tidigare eller inte, fördelarna med Poweryoga är oändliga och passar alla.

Box -

SOMA MOVE® - är en unik helkroppsträning utan redskap som sker barfota på en yogamatta.
Under 45-60 minuter flödar du genom 4-6 förbestämda mönster av rörelser som upprepas i flera repetitioner tills svetten lackar.Träningen förbättrar både mobilitet, styrka och stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro.
Med suggestiv och kraftfull musik (utan takt att följa) och en individuell anpassning, är SOMA MOVE en belönande träningsupplevelse! De som deltar uttrycker att de ”hittat hem”,  ”får allt i denna träning” , ”känner sig naturliga och smidiga”, ”får mindre ont” och ” upplever SOMA MOVE som något unikt och olikt allt annat”.
Instruktören är utbildad, examinerad och licenserad och får regelbundet nya uppdaterade program att följa.
Konceptet är svenskt och utformat av en sjukgymnasten, fascia- och mobilty experten Linus Johansson och den holistiska tränaren, yogaläraren och dansaren Cecilia Gustafsson.
Nyfiken, klicka gärna på länken https://youtu.be/-gBK7EFt00s