Beskrivning gruppträningsklasser - Forma Kallhäll

Om du har frågor, funderingar eller önskemål gällande gruppträningen, kontakta oss på natalie.gtaforma@gmail.com

Booty – En styrkeklass för rumpa och lår. Vi använder oss främst utav vår egen kroppsvikt men även bräda, gummiband och vikter kan förekomma.

Core – Här jobbar vi för att stärka core-muskulaturen, mage och rygg. Instruktören leder er genom olika övningar där vi jobbar igenom magens alla muskler samt nedre delen av ryggen för att få en bra kroppshållning och god balans.

Zumba® – Med glädje i fokus är zumba ett danspass med influenser från alla världens rytmer såsom salsa, reggeaton, cumbia och merengue. Kom och skaka loss!

JALLABINA® -  Dance fitness workout med toner från mellanöstern.

Spinning (30, 45, 60 min) – Ett konditionspass på cykel där vi jobbar med hjälp av musiken. Du följer instruktören genom ett svettig och fartfylld pass.

Box Fys – Ett härligt och energifyllt konditionspass där vi får lära oss boxningens slag- och sparktekniker. Vi jobbar med hjälp av boxningshandskar, mitsar och säckar för att få utlopp för vår energi!

Cirkelträning – Ett högintensivt styrke- och konditionspass där vi jobbar i stationer. Passet är uppbyggt för att passa alla nivåer. Allt från nybörjare till er som vill ta ut er till max.

Tabata – Högintensiv intervallträning. Övningarna utförs i 20 sekunder varvat med 10 sekunders vila 8 gånger. Fartfyllt, roligt pass som alla oavsett nivå kan delta på.

Forma Pump – En styrkeklass där vi tränar hela kroppen med hjälp av skivstång, hantlar och peppande musik. En riktig genomkörare där du själv bestämmer hur hårt du vill arbeta eftersom du själv väljer tyngden på dina vikter. Svettigt och kul!

Yoga – Vi tränar styrka, balans, rörlighet, smidighet och andning.
Träningsformen renar kroppen från slaggprodukter, minskar spänning runt leder och muskler.
Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal om du har tränat tidigare eller inte, fördelarna med Poweryoga är oändliga och passar alla.

Yin Yoga - En lugn yogaklass där vi arbetar med att hålla positionerna längre än i de mer dynamiska yogaklasserna. Vi når då in till fascian (bindväven) som omsluter och går igenom musklerna. Yin Yoga är mentalt avkopplande och passar den som tränar mycket eller har ett aktivt liv. Yin Yoga har många fysiska fördelar för kroppen bl a ökad rörlighet, ökad träningsprestation, boostar kroppens system, hjälper kroppens läkande processer, påverkar de inre organen positivt och frigör de spänningar som kan hindra kroppens egna energier från att flöda. Varmt välkomna till att upptäcka hur härligt det känns att få ge sin kropp och själ tid för återhämtning.