Gruppträningsschema - Forma Kallhäll

Beskrivning av gruppträningsklasser hittar du här

Längre ner hittar du gruppträningsschemat för jul och nyår

MÅNDAG

  • 18:00 Tabata 30 min med Natalie

  • 18:30 Booty 30 min med Natalie

  • 19:00 Core 30 min med Natalie

  • 19:35 Jallabina 60 min med Therese G

TISDAG

  • 18:00 Yoga 60 min med Carro

  • 19:05 Zumba 60 min med Saul

ONSDAG

  • 18:00 Cirkelträning 45 min med Natalie

  • 18:45 Soma Move 55 min med Natalie

  • 19:45 Zumba 60 min med Sergio

TORSDAG

  • 18:30 Özlem 60 min med Özlem

  • 19:35 Yoga 60 min med Özlem

FREDAG

  • Ingen gruppträning

LÖRDAG

  • 10:00 Zumba 60 min med Anette

SÖNDAG

  • 16:00 Zumba 60 min med Sergio

Julschema vecka 50

MÅNDAG 10/12

  • 18:00 Tabata 30 min med Özlem

  • 18:30 Booty 30 min med Özlem

  • 19:00 Core 30 min med Özlem

  • 19:35 Jallabina 60 min med Therese G

TISDAG 11/12

  • 18:00 Yoga 60 min med Carro

  • 19:05 Zumba 60 min med Saul

ONSDAG 12/12

  • 18:00 Cirkelträning 45 min med Natalie

  • 18:45 Soma Move 55 min med Natalie

  • 19:45 Zumba 60 min med Sergio

LÖRDAG 15/12

  • 10:00 Zumba 60 min med Anette

SÖNDAG 16/12

  • 16:00 Zumba 60 min med Sergio

Julschema vecka 51

MÅNDAG 17/12

  • 18:00 Tabata 30 min med Natalie

  • 18:30 Booty 30 min med Natalie

  • 19:00 Core 30 min med Natalie

  • 19:35 Jallabina 60 min med Therese G

TISDAG 18/12

  • 18:00 Yoga 60 min med Carro

  • 19:05 Zumba 60 min med Saul

TORSDAG 20/12

  • 18:30 Özlem 60 min med Özlem

  • 19:35 Yoga 60 min med Özlem

Julschema vecka 52

ONSDAG 26/12

  • 10:30 Tabata 30 min med Natalie

  • 11:00 Booty 30 min med Natalie

  • 11:30 Core 30 min med Natalie

TORSDAG 27/12

  • 18:30 Özlem 60 min med Özlem

  • 19:35 Yoga 60 min med Özlem

LÖRDAG 29/12

  • 10:00 Zumba 60 min med Anette

Julschema vecka 1

ONSDAG 2/1

  • 18:00 Cirkelträning 45 min med Natalie

  • 18:45 Soma Move 55 min med Natalie

TORSDAG 3/1

  • 18:30 Özlem 60 min med Özlem

  • 19:35 Yoga 60 min med Özlem

LÖRDAG 5/1

  • 10:00 Zumba 60 min med Anette

Julschema vecka 2

MÅNDAG 7/1

  • 18:00 Tabata 30 min med Natalie

  • 18:30 Booty 30 min med Natalie

  • 19:00 Core 30 min med Natalie

  • 19:35 Jallabina 60 min med Therese G

TISDAG 8/1

  • 18:00 Yoga 60 min med Carro

  • 19:05 Zumba 60 min med Saul

ONSDAG 9/1

  • 18:00 Cirkelträning 45 min med Natalie

  • 18:45 Soma Move 55 min med Natalie NYHET

TORSDAG 10/1

  • 18:30 Özlem 60 min med Özlem

  • 19:35 Yoga 60 min med Özlem

LÖRDAG 12/1

  • 10:00 Zumba 60 min med Anette

 

Beskrivning av gruppträningsklasser hittar du här