About

 
 

Mia Cedervall

Mia Cedervall
 
Ditt mående är mitt fokus som massageterapeut.  Behandling kan bland annat minska spänningar och smärta vilket reducerar stress och ökar Ditt allmänna välbefinnande. Det sätter också fart på blodcirkulation och lymfcirkulation vilket ökar utrensning av slaggprodukter. Det innebär att Du kan få större resultat med Din träning.
 
Jag har länge intresserat mig för friskvård och under 2007 utbildade jag mig till Stress- och Friskvårdsterapeut. Samtidigt arbetade jag inom barnomsorgen, och på min fritid hade jag ett rikt socialt liv med vänner och familj. Men en dag tog det stopp och en lång tid av återhämtning från utmattningssyndrom följde och ledde till att jag behövde byta yrkesbana. Min längtan till friskvårdsglädje var stor så med pirr av förväntan och lite oro satte jag mig i skolbänken igen och lyckan var total när jag i december 2015 var färdigutbildad massageterapeut. 
 
Så har du frågor, känner Dig spänd/har ont eller behöver komma ner i varv, hör av Dig så ska jag göra det jag kan för att hjälpa Dig. Välkommen!
 
Kan ingå i behandling: Svensk klassisk massage Terapeutisk laser Koppningsmassage Hotstone Eterisk olja
 
Kontakta Mia
 
Mobil: 073 913 24 23 E-mail: info@miacedervall.se