Hyresavtalet på Forma Träningscenter i Hässelby löper ut i december 2019.
Forma Träningscenter har inte lyckats komma överens med hyresvärden om det nya hyresavtalet i Hässelby och blir då tvugna att stänga verksamheten 15 december 2019.

Alla autogirokunder kommer automatiskt att avslutas 15/12-2019.

Alla kunder som har ett tidsbestämt medlemsavtal som sträcker sig efter 15/12-2019 kommer att återbetalas för den tid som återstår på kontraktet från den 16/12 tom avtalets slutdatum.


AKTUELLT:

 • On 23/10 kl 18:00 Yoga med Therese

 • On 30/10 kl 18:00 Yoga med Therese

 • On 6/11 kl 18:00 Yoga med Heidi

 • On 13/11 kl 18:00 Yoga med Heidi

FORMA HÄSSELBY ERBJUDER:

 • Öppettider 05:00-24:00 alla dagar om året

RECEPTIONENS ÖPPETTIDER 
Må-On: 12:00-20:00
Torsdag: Obemannat
Fredag: Obemannat
Lördag: Obemannat
Söndag: Obemannat

 KONTAKT FORMA HÄSSELBY

 • Tel: 08-38 44 38

 • E-post: hasselby@formatraningscenter.se

 • Hässelby Torg 1

 • 165 55 Hässelby

GRUPPTRÄNING

Gruppträningsschema from 26/8
Måndag
Kl 19:35 Zumba 60 min med Sergio
Tisdag
Kl 18:30 Booty 30 min med Ruby/Rex
Kl 19:00 Core 30 min med Ruby/Rex
Onsdag
Kl 18:00 Yoga 60 min med Carro
Torsdag
kl 18:00 Tabata 30 min med Natalie
Kl 18:30 Forma Styrka 60 min med Natalie
Söndag
Kl 10:30 Zumba 60 min med Anna


På Forma Träningscenter i Hässelby erbjuder vi ett mycket prisvärt gym för dig som tränar gruppträning, kondition och styrka på egen hand. Vi erbjuder naturligtvis även personliga tränare för dig som är nybörjare eller för dig som vill förbättra din träning. 

Våra träningsformer
Hos oss kan du styrketräna med såväl fria vikter som maskiner och i vår Funktionell fys-avdelning! Träna gruppträning, kondition och styrka eller varför inte boka en personlig tränare? Känn dig obegränsad i din träning genom att hoppa in i vår populära crossfit-bur / MoveStrong för en formtoppande stationsträning!
Träna i grupp eller individuellt. Buren täcker in alla muskelgrupper genom t.ex. chins, pull ups, dips och armgång, TRX band, battle ropes, viktboll mot studsmatta, rip trainer för bålträning med mera.

Omklädningsrummen
Vi har rymliga och ljusa omklädningsrum med flera duschar, stora och små låsbara skåp och förvaringsboxar för värdesaker. Medtag eget lås. Lås kan även köpas i receptionen eller lånas mot deposition.

Tillgänglighet
Anläggningen har hiss mellan olika våningsplan, inga trösklar, handikapptoaletter på alla tre våningsplan samt i omklädningsrummen där även duschutrymmen är anpassade. Vi tar gärna emot förslag på hur vi kan förbättra tillgängligheten för en ännu bättre träningsupplevelse.

Regler hos oss på Forma träningscenter

 • Det är endast du som får gå in med ditt medlemskort.

 • Håll alltid ditt kort emot kortläsaren, oavsett om flera medlemmar går in före dig eller om dörren redan står öppen.

 • Släpp aldrig in någon.

 • Plocka alltid undan vikter, gummiband och dylikt efter ditt träningspass.

 • Barn är inte välkomna in i lokalen.

 • Ta alltid av dig ytterskorna vid skogränsen och träna i rena skor.

 • Skåp får du endast uppehålla under ditt träningspass, mellan dina pass ska du ta med dig dina saker hem.

 • Skor får inte lämnas kvar mellan träningspassen.Frågor & Svar - Forma Hässelby

Jag får ersättning från min arbetsgivare för friskvård, hur gör jag för att få ett kvitto på mina betalningar?
Säg till receptionisten nästa gång du är på anläggningen så får du ett kvitto på gjorda autogirodragningar (för önskad period) som du kan ge till din arbetsgivare.

Jag skulle vilja ha hjälp med att planera min styrketräning, har ni några tips på upplägg?
Kontakta Forma Träningscenter Hässelby för ett personligt möte med en av våra personliga tränare. Tillsammans går ni igenom dina behov och mål med träningen för att sedan lägga upp en effektiv träningsplanering som hjälper dig nå dina mål.

Jag har förlorat mitt medlemskort, hur får jag ett nytt?
Kontakta anläggningen så ordnar vi med ett nytt till dig. Vi tar ut en avgift på 200 kr för det nya kortet. Det gamla spärras.

När och hur kan jag frysa mitt medlemskap?
Våra medlemmar, som på grund av särskilda omständigheter inte kan utnyttja sitt medlemskap under viss tid, kan frysa sitt medlemskap kostnadsfritt mot intyg. Giltiga anledningar är sjukdom, skada, militärtjänstgöring, graviditet. Kopia på läkarintyg lämnas i receptionen på Forma träningscenter. Vi godkänner även resehandlingsunderlag (OBS: Tur/Retur-dokument för utlandsvistelse i minst 3 månader. Maxtid för frysning är 1 år. Min tid för frysning gällande sjukdom,skada, militärtjänstgöring, studier eller graviditet är 30 dagar.

Jag har bytt adress. Vad gör jag?
Du skickar ett e-mail med dina nya adressuppgifter till hasselby@formatraningscenter.se så uppdaterar vi dina uppgifter på en gång.

Jag har bytt bank eller kontonummer. Vad gör jag?
För att betalningen ska fortsätta löpa felfritt så bör du lämna uppgifterna i receptionen på ditt träningscenter.

Varför får jag en betalningspåminnelse?
Forma Träningscenter har fasta dragningar den 28:e varje månad (eller nästkommande vardag). Om dragningen inte går igenom skickar vår samarbetspartner Visma Collectors en faktura på utstående belopp plus 50 kr i fakturaavgift. Det är banken som ger oss besked om att det eventuellt saknas pengar på kontot. Det kan även vara något fel med ditt kontomedgivande, du kan själv se på din bank via Internet om du har ett medgivande kopplat till oss.

Jag har fått en betalningspåminnelse, måste jag då betala påminnelseavgiften?
Forma Träningscenter och du har en överenskommelse om att pengar ska finnas på kontot den 28:e varje månad. Om vi skickar en faktura så står fakturakostnaden för de administrativa avgifter det faktiskt kostar att skicka fakturan. Om du tittar på ditt kontoutdrag varje månad så kan du själv se om dragningen gått igenom och om du eventuellt kommer att få en faktura om den inte gjort det. Kontrollera gärna att vi har vi rätt adress, och uppdatera med eventuella nya adressuppgifter. Om du märker att dragningen inte gick igenom så kan du betala din skuld snarast i receptionen på din anläggning.

Betalsätt?
Du kan välja mellan två olika betalningssätt – Betala ett helt år på en gång eller månadsvis dragning via autogiro. Endast företag kan stå som fakturakund hos oss.

Uppsägningstid?
Om medlem önskar säga upp avtalet, ska detta ske skriftligen i receptionen på en av våra anläggningar. Uppsägningstiden är 60 dagar.

Jag kommer inte in med mitt kort, vad har hänt?
Det kan vara en obetald faktura eller att ditt kort blivit spärrat pga överträdelse utav våra ordningsregler (insläpp av annan person, går in med ytterskor etc). Kontakta personalen i receptionen så hjälper de dig.

Får en medlem med fungerande medlemskort släppa in mig om mitt kort lyser rött när jag håller det mot kortläsaren, eller om jag har glömt kortet hemma?
Nej, det får man inte, det leder till spärrat medlemskort för båda parter, oavsett anledning till att kortet ej fungerar. Alla måste själva ta sig in med sitt egna inpasseringskort. Om detta sker skall man som i svaret ovan ta kontakt med personal på anläggningen nästa gång de är på plats. Medlemskapet är personligt och kan inte överlåtas till annan person.

Hur säger jag upp mitt medlemskap?
Kom in till träningscentret så hjälper vi dig att avsluta ditt medlemskap. Du har 60 dagars uppsägningstid dvs du betalar för 60 dagar framåt från det datum du avslutar medlemskapet. OBS! Uppsägning sker endast skriftligen på resp. anläggning, där du tidigare tecknade ditt medlemskap.

Vi förbehåller oss rätten att spärra kortet med omedelbar verkan om vi anser att det är nödvändigt eller helt avbryta medlemskapet.