Gruppträningsschema - Forma Kallhäll

Beskrivning av gruppträningsklasser hittar du här

Schema 16 juli - 22 juli vecka 29

MÅNDAG

  • 18:00 Tabata 30 min med Natalie
  • 18:30 Booty & Core 60 min med Natalie

Schema 23 juli - 29 juli vecka 30

MÅNDAG

  • 18:00 Tabata 30 min med Natalie
  • 18:30 Booty & Core 60 min med Natalie

ONSDAG

  • 18:00 Cirkelträning 45 min med Sofie
  • 18:45 Booty & Core 45 min med Sofie
     

Preliminärt schema from 20 augusti

MÅNDAG

  • 18:00 Tabata 30 min med Natalie
  • 18:30 Booty 30 min med Natalie
  • 19:00 Core 30 min med Natalie
  • 19:30 Stretch 30 min med Natalie
  • 19:35 Jallabina 60 min med Therese G

TISDAG

  • 18:00 Yoga 60 min med Carro
  • 19:00 Cykel 60 min med Linda
  • 19:05 Zumba 60 min med Saul

ONSDAG

  • 18:00 Cirkelträning 45 min med Natalie
  • 18:45 Soma Move 55 min med Natalie
  • 19:45 Zumba 60 min med Sergio

TORSDAG

  • 18:30 Forma Pump 60 min med Therese
  • 19:35 Yoga 60 min med Özlem

FREDAG

  • Ingen gruppträning

LÖRDAG

  • 10:00 Zumba 60 min med Anette

SÖNDAG

  • 16:00 Zumba 60 min med Sergio

 

Beskrivning av gruppträningsklasser hittar du här